Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

www.bensaloppuuketjuei.fi

Polje Matti, polje! Virtuaali-Matti kiertää maailmaa sitä mukaa, kun kilometrejä kertyy. www.bensaloppuuketjuei.fi

Polje Matti, polje! Virtuaali-Matti kiertää maailmaa sitä mukaa, kun kilometrejä kertyy.

Keskustanuoret pyöräilevät ilmastonmuutosta vastaan

10.6.2008 16.48

Taina Ahtela

Keskustanuoret järjestävät perjantaina puoluekokouksen yhteydessä pyöräviestin ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Pyöräilijät starttaavat iltapäivällä Joensuun torilta, ja viestinvaihto tapahtuu puoluekokouksen yleiskeskustelun alussa Joensuun Areenalla.

Tempaus on osa "Bensa loppuu, ketju ei" -kampanjaa, jolla keskustanuoret haluavat kannustaa suomalaisia toimiin bensankäytön vähentämiseksi. Kampanjasivustolla voi haastaa kavereita ja ylläpitää omaa pyöräilyblogia.

Kampanjan suojelija Matti Vanhanen on leimautunut autoilua lisäävän haja-asutuksen puolustajaksi. Puoluesihteeri Jarmo Korhonen puolestaan on vaatinut polttoaineveron alentamista.

Päivi Tiitinen keskustanuorista ei ota kantaa siihen, onko keskustanuorilla ja puolueen johdolla erilaiset näkemykset ilmastotyöstä.

”Kampanja ei ole mitenkään suunnattu puoluejohtoa vastaan. Tempaus järjestetään puoluekokouksen yhteydessä, koska puolueen tärkeät toimijat halutaan saada mukaan tärkeään työhön”, Tiitinen sanoo.

Osana kampanjaa keskustanuoret järjestävät ympäri Suomea paikallisia pyöräretkiä, kokoontumisajoja, tuuninkeja sekä pyörien huoltoa.
Viite