Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

KD

KD:n logo.
Sydämen asialla. Terveys on yksi KD:n keskeisistä vaaliteemoista.KD

Sydämen asialla. Terveys on yksi KD:n keskeisistä vaaliteemoista.

Kristillisdemokraatit luottavat kotiin, uskontoon ja isänmaahan

21.9.2010 14.31

Noora Jussila

Kristillisdemokraatit suuntaavat ensi kevään eduskuntavaaleihin uudella sydämen muotoisella logolla ja sloganilla "Arvoistasi politiikkaa".

Kristillisdemokraatit julkistivat uuden logonsa ja sloganinsa tiistaina eduskuntatalolla.

KD:n puoluesihteeri Peter Östmanin mukaan puolueella on enemmän potentiaalisia äänestäjiä kuin mitä heitä on tähän mennessä äänestänyt. Puolue haluaa nyt kirkastaa viestinsä heitä varten.

"Haluamme korostaa KD:tä koti, uskonto ja isänmaa -perusarvojen kotina. Kohderyhmien tulisi tietää että KD on arvopuolue ja että KD välittää", Östman sanoi julkistustilaisuudessa.

"Kristillisdemokraattisille arvoille on meidän tämänhetkistä gallupkannatustamme huomattavasti enemmän tukea. Aika monen suomalaisen sisällä asuu pieni kristillisdemokraatti jonka on aika tulla kaapista ulos", sanoi puolueen puheenjohtaja Päivi Räsänen.

Räsäsen mukaan sloganiin haluttiin mukaan sana politiikka, vaikka se ei hänen mukaansa ole tällä hetkellä vain positiivisesti ladattu sana.

"Imagomme on ehkä painottunut kristillisten arvojen puolesta toimivaan kansanliikkeeseen, mutta ennen muuta olemme poliittinen puolue ja missiomme on tehdä politiikkaa. Sen vuoksi haluamme sitä tässä sloganissakin korostaa."

Uusi logo ja slogan ovat kristillisdemokraattien mainostoimiston Punkhelsingin käsialaa. Punkhelsingin luovan johtajan Mikko Bäckströmin mukaan logon sinisillä väreillä halutaan korostaa, että kyseessä on suomalainen puolue.

kristillisdemokraatit 




Viite