Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Meri kutsuu Braxia vapaapäivinä

22.7.2008 11.18

Lasse Leipola

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) viettää loma- ja vapaapäivänsä merellä. Brax ehti lomailla juhannnuksen jälkeen muutaman viikon, jonka jälkeen Ranskan EU-puheenjohtajuuteen liittyvät kokoukset katkaisivat loman heinäkuun ajaksi.

”Vähän rikkonaista tämä on ollut. Ei siinä oikein auta sanoa, että täällä Suomessa on ollut tapana lomailla heinäkuussa”, ministeri kertoo.

Kesäkuun lopussa Brax lomaili purjehtimalla Itäisen Suomenlahden kansallispuiston ympäristössä. Reissun yhteydessä hän kävi myös päivittämässä käsityksiään Kotkasta.

”Kotka osoittautui aivan loistavaksi kesäkaupungiksi. Nuoruuden koripallomuistoissa Kotka oli ankea teollisuuskaupunki, mutta nyt keskusta on laitettu todella hienoksi ja siellä on upeita puistoja”, hän kehuu.

Braxin loma jatkuu elokuussa. Silloin on tarkoitus muun muassa purjehtia Tallinnaan ja tutustua kaupunkiin aiempaa tarkemmin.

Kesätapahtumia Brax ei juurikaan harrasta, vaan sanoo viettävänsä aikaansa mieluiten perheen ja ystävien kesken.

”Talvisin työni on edustamista, eikä silloin jää riittävästi aikaa ystäville. Suomen kesätapahtumat pärjäävät kyllä ilman minua, mutta minä en pärjää ilman ystäviäni”, Brax sanoo.

Vihreä Lanka utelee kesän aikana kiinnostavien ihmisten kuulumisia.
Viite