Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Mikael Ahlfors

Belle Selene Xia.
Hyvää vihreissä. ”Olen vihreiden kanssa samaa mieltä esimerkiksi ympäristöteknologian ja puhtaan luonnon tärkeydestä”, sanoo perussuomalaisten Belle Selene Xia.Mikael Ahlfors

Hyvää vihreissä. ”Olen vihreiden kanssa samaa mieltä esimerkiksi ympäristöteknologian ja puhtaan luonnon tärkeydestä”, sanoo perussuomalaisten Belle Selene Xia.

Miten yhdistetään vihreät ja persut, Belle Selene Xia?

19.4.2013 5.59

Päivi Hujakka

Olet perussuomalaisten jäsen ja sanonut, että haluat yhdistää persut ja vihreät. Miksi ja miten, Belle Selene Xia?

”Haluan, että kaikki puolueet voivat tehdä yhteistyötä. Puolueiden välillä oleva muuri pitää repiä alas. Kaipaan rakentavaa keskustelua ongelmista ja epäkohdista. Perussuomalaiset eivät ole niin mustavalkoisia kuin joku yksittäinen itseään perussuomalaisena pitävä henkilö antaa ymmärtää. Esimerkiksi Jukka Sakari Hankamäki osoittaa blogissaan ja kirjassaan syyttävällä sormella sekä naisia että maahanmuuttajia. Hän korostaa itseään, lietsoo ihmisiä toisiaan vastaan ja pilaa samalla Persujen maineen.”

Mitä hyvää perussuomalainen näkee vihreissä?

”Olen vihreiden kanssa samaa mieltä esimerkiksi ympäristöteknologian ja puhtaan luonnon tärkeydestä. Vihreät välittävät ja ovat suvaitsevaisia. Mielestäni erilaisuus on rikkaus. Olen itse maahanmuuttaja sekä nuori nainen: siksi myös tasa-arvoisuus on minulle tärkeää. Puolueina täydennämme toisiamme, vaikka painopisteet ovat eri asioissa. Tahdomme samaa – hyvinvointia kansalle.”

Ajattelet vihreästi. Miksi olet perussuomalaisissa etkä vihreissä?

”Valitsin persut puolueen arvojen takia. Painotan nimenomaan työllisyyttä, yrittäjyyttä sekä nuorten syrjäytymisen ehkäisemistä.”

Voitit väittelykilpailun kunnallisvaalien alla. Anna suomalaispolitiikoille ohjeet väittelyn voittamiseksi.

”On oltava aidosti oma itsensä ja puhuttava sydämestään. Kun asia on tarpeeksi lähellä omaa itseä, kiihkeys ajaa asiaa eteenpäin ja puhe syntyy luonnostaan.”

Millä teemoilla voitetaan eduskuntavaalit 2015?

”Panostamalla työllisyyteen, yrittäjyyteen sekä syrjäytyneisiin nuoriin. Olen myös sitä mieltä, että lainsäädäntöä on uudistettava kovilla otteilla. Tarvitsemme vahvaa politiikan johtamista ja ihmisen, joka on neuvottelutaitoinen viedessään ideoita ja uudistuksia eteenpäin EU:ssa.”

vihreät  perussuomalaiset 
Viite