Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

SXC

Auringonlasku Itämerellä.
Kaunista. Itämeren monet kasvot esitellään ensi kesänä televisiossa.SXC

Kaunista. Itämeren monet kasvot esitellään ensi kesänä televisiossa.

MTV3 haluaa Itämerestä Idolsin veroisen puheenaiheen

20.3.2012 11.50

Lasse Leipola

MTV3 osallistuu Baltic Sea Action Groupin työhön tuottamalla ensi kesäksi kymmenosaisen Itämeri-televisiosarjan. BSAG:n tavoitteena on kerätä yrityksiltä sitoumuksia Itämeren auttamiseksi.

Parhaaseen katseluaikaan esitettävän sarjan tähtenä on Idols-juontajanakin tunnettu Heikki Paasonen.

”Baltic Sea Action Groupin sitoumuksissa on kyse siitä, mitä kukin osaa parhaiten itse tehdä. Me olemme 55-vuotias kaupallinen televisioyhtiö, joka osa tehdä puheenaiheita. Iltapäivälehdet ovat täynnä Idolsia ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailua, nyt haasteena on tehdä tästä jotain samanlaista”, toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara sanoo.

Hänen mukaansa sarja on haastava yhdistelmä viihdettä ja asiasisältöä. Mukana on myös ”julkkiksia presidentti Tarja Halosesta lähtien” sekä jonkinlaista varainkeräystä, josta MTV3:lla on aiempaa kokemusta muun muassa Planin ja Unicefin kanssa.

Karhuvaara uskoo, että myös katsojat löytävät 19. kesäkuuta starttaavan ohjelman.

”Katsojaluvut ovat tietysti kesällä hieman alhaisemmat, mutta olo on ihan luottavainen. Ensimmäisen jakson on oltava helvetin hyvä ja siitä se word of mouth lähtee. En ole lainkaan huolissani, sillä asia on hyvä ja ohjelma on hyvä.”

Ohjelmassa on mukana joukko sukeltamisen, elokuvanteon sekä Itämeri-tutkimuksen ammattilaisia. Yrityksistä mukana ovat Siemens ja Kemira, jotka ovat molemmat BSAG-yhteistyön kautta sitoutuneet auttamaan Itämerta.

media  itämeri 
Viite