Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Näin ehdokkaat reagoivat Vihreän Langan avoimuustestiin

4.3.2011 12.57

Lasse Leipola

Vihreän Langan vaalirahatestiin tietämättään osallistuneet kansanedustajat ovat kommentoineet eilen torstaina julkaistua juttua.

”Minä olen Keski-Suomessa vihreille hyvin paha kilpailija, niin tässä on yritetty mustamaalata minua. Mutta tietysti keinot pitäisi olla rehelliset”, Toimi Kankaanniemi (kd) kommentoi asiaa Keskisuomalaiselle.

Sdp:n Ilkka Kantola laajensi kritiikkinsä Vihreä Langan rahoittajaan, Vihreään Liittoon.

”Joutuu kysymään, millainen yhteiskunta meillä olisi, jos Vihreä liitto pääsisi määräävään valta-asemaan. Pyrkisikö puolue laajentamaan ansojen virittelyä kaikkia kansalaisia koskevaksi urkinnaksi ajatellen, että paranoidisuus se parhaiten pitää ihmiset Vihreän liiton moraalivaatimusten tiellä?”, hän sanoi demarin haastattelussa.

Näin Kantola ja Kankaanniemi vastasivat

Ilkka Kantola (sd):

”Arvostan halukkuuttasi tukea kampanjaani ja olen kiitollinen tuestasi vaikka se ymmärrettävistä julkisuussyistä jäisikin puoleen aikomastasi määrästä.”

Toimi Kankaanniemi (kd):

”Sitä en ole selvittänyt eikä laki kerro, saako esimerkiksi molemmilta aviopuolisoilta erikseen saatujen enintään 1499 euroa/puoliso tukien antajat ja euromäärät jättää julkaisematta eli lasketaanko ne yhteen, jolloin julkistamisraja ylittyy vai katsotaanko erillisiksi, jolloin raja ei ylity.”

sdp  eduskuntavaalit  kristilliset 
Viite