Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Lasse Leipola

Vakiovihjeet.
Vinkkejä. Sekä Vihreä Lanka että Kansan Uutiset luottavat Boltoniin, mutta kumpi voittaa Everton vai Wigan?Lasse Leipola

Vinkkejä. Sekä Vihreä Lanka että Kansan Uutiset luottavat Boltoniin, mutta kumpi voittaa Everton vai Wigan?

Onko näistä vakiovihjeistä mihinkään?

16.9.2011 12.26

Lasse Leipola

Vihreän Langan uudistumisen myötä lehdessä kokeillaan jatkossa erilaisia muista lehdistä tuttuja juttutyyppejä. Sarja alkaa tänään perjantaina ilmestyvässä lehdessä, jossa on annettu vihreät vihjeet lauantain Vakioveikkaus-kierrokselle.

Vertailukohtana vakiorivin onnistumiselle voi käyttää esimerkiksi vasemmistolehti Kansan Uutisten riviä. Huomenna lauantaina selviää, kumman rivi tuo suuremmat voitot tai on edes lähempänä niitä. Vihreä Lanka kertoo rivien onnistumiset Facebook-sivuillaan.

Alla Vihreän Lankan vakiovihjeet kierrokselle 37.

1. Everton – Wigan: 2

Vierasjoukkue Wigan lienee tämän Valioliiga-kierroksen ekologisin vierasjoukkue, sillä se saapuu Evertonin Goodison Parkille alle 30 kilometrin päästä.

3. Bolton – Norwich: 1

Kotijoukkue on brittipainotteista Norwichia monikulttuurisempi, sillä Boltonissa pelaa maahanmuuttajia peräti 16:sta eri maasta – myös Suomesta. Eläköön Suomi, Bolton ja monikulttuurisuus!

5. Aston Villa – Newcastle: 2

The Ecologist valitsi Newcastlen viime keväänä Britannian vihreimmäksi asuinpaikaksi, joten se on selvä ennakkosuosikki myös viheriöllä.

9. Leicester – Brighton: 2

Vihreämielinen veikkaa vierasvoittoa, sillä Brightonista tuli viime vuonna ensimmäinen vaalipiiri, joka valitsi vihreän parlamenttiedustajakseen.

Vihjerivi: 211 X2X X12 1XX2

urheilu  vedonlyönti 
Viite