Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Mainoskupla-kilpailu

Ilo irti Itämerestä. Terhi Korhosen ja Ville Salosen työ voitti viime vuonna Mainoskupla-kilpailun ammattilaissarjan. Mainoskupla-kilpailu

Ilo irti Itämerestä. Terhi Korhosen ja Ville Salosen työ voitti viime vuonna Mainoskupla-kilpailun ammattilaissarjan.

Parhaasta vastamainoksesta kilpaillaan taas

11.8.2008 16.14

Vihreä Lanka

Luonto-Liitto ja Voima-lehti etsivät jälleen parasta vastamainosta. Vastamainokset ovat pilamainoksia, joissa käytetään mainosmaailman keinoja, mutta kritisoidaan samaan aikaan mainonnan maailmankuvaa, tiettyjä brändejä tai yhtiöitä.

Mainoskupla-vastamainoskilpailu järjestetään tänä vuonna jo neljättä kertaa. Kilpailussa on avoin sarja sekä oma sarjansa ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

Viime vuonna kilpailuun osallistui 136 työtä. Ammattilaissarjan voittivat Terhi Korhonen ja Ville Salonen risteilymatkailua kritisoivalla työllään Itämeri.

Kilpailuaika päättyy 27.10. ja voittajat julkistetaan 27.11.

Kisan tuomaristossa istuvat kuvataiteilija Katja Tukiainen, muusikko Risto Ylihärsilä Risto-yhtyeestä, Markkinointi&Mainonta-lehden toimittaja Mattias Erkkilä, Voima-lehden ja adbusters-finlandin AD/valokuvaaja Klaus Welp, kansalaisaktivisti ja ympäristöpolitiikan tutkija Annukka Berg sekä yhteisö- ja markkinointivastaava Sasu Halme Floobs-nettiTV:stä.

Kilpailu on osa Älä osta mitään -päivää, jota vietetään perjantaina 28. marraskuuta.
Viite