Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Radio 957: Satu Hassista halutaan Tampereen pormestari

2.4.2012 13.23

Lasse Leipola

Tampereen Seudun vihreä naisjärjestö Tasvina esittää europarlamentaarikko Satu Hassia (vihr) Tampereen pormestariksi. Asiasta kerrotaan paikallisradio 957:n verkkosivuilla.

”Tasvinan hallituksessa ollaan yksimielisiä siitä, että Satu Hassin kokemus, kansainvälisyys ja monipuolisuus poliitikkona ovat aivan omaa luokkaansa koko Pirkanmaalla. Satua parempaa pormestaria Tampereelle on mahdoton löytää”, sanoo puheenjohtaja Päivi Sinkkonen.

Jos Hassi valitaan tehtävään ja hän aloittaa pormestarina tammikuussa 2013, noussee eurovaaleissa neljänneksi eniten ääniä saanut vihreä Jyrki Kasvi hänen tilalleen europarlamenttiin, koska varasijalla ollut Tarja Cronberg siirtyi jo aiemmin kehitysministeriksi siirtyneen Heidi Hautalan paikalle.

Kasvi voi joutua vaihtamaan työpaikkaa vaikkei Hassia valittaisi pormestariksi, sillä hän nousee Tuija Braxin tilalle kansanedustajaksi, mikäli Brax valitaan Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajaksi. Jos sekä Hassi että Brax valitaan uusiin tehtäviin, noussee Kasvi europarlamenttiin ja Sirpa Kauppinen eduskuntaan.

vihreät  tampere 




Viite