Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Satu Hassin ex-avustaja pyrkii eduskuntaan

29.3.2010 14.03

Lasse Leipola

Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen vihreät valitsivat lauantaina kevätkokouksissaan ehdokkaita ensi vuoden eduskuntavaaleihin.

Pirkanmaalla ehdolle asetettiin aiemmin uutisoitujen Oras Tynkkysen ja Irene Roivaisen lisäksi muun muassa  Brysselissä työskentelevä Senior Policy Officer Ulriikka Aarnio. Hän on työskennellyt aiemmin vihreitä europarlamentissa edustaneiden Heidi Hautalan, Satu Hassin ja Uma Aaltosen avustajana.

Muita uusia nimiä Pirkanmaalla ovat ympäristöpolitiikan opiskelija Hanna Hakko ja lukiolainen Paavo-Einari Kaipila Tampereelta, terveystieteiden maisteri Minna Sorsa Ylöjärveltä, biologi Eveliina Asikainen Sastamalasta sekä tekniikan ylioppilas Riku Merikoski Pirkkalasta.

Varsinais-Suomessa ehdolle valittiin sosiaalipoliittinen sihteeri Monika Antikainen Ruskosta, maatalousyrittäjä Teppo Heikkilä Loimaalta, ympäristöasiantuntija Mari Saario Kaarinasta sekä kulttuurituottaja Anu Suosalo Salosta. Turusta valittiin ylihoitaja Anita Birstolin, oikeustieteen opiskelija Saara Ilvessalo, ympäristösuunnittelun opiskelija Ville-Veikko Mastomäki ja tutkija Elina Rantanen.

Juttua on päivitetty kello 14.02. Toisin kuin jutussa alunperin mainittiin Aarnio ei enää työskentele Hassin avustajana.

vihreät  eduskuntavaalit 
Viite