Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Sami Montell

kuva: Sami Montell
Hymy pysäytti. Kuvassa Mr. Gay Finland-kilpailun voittaja Jussi Laitinen vierellään tuomari, Miss Suomi Pia Pakarinen.Sami Montell

Hymy pysäytti. Kuvassa Mr. Gay Finland-kilpailun voittaja Jussi Laitinen vierellään tuomari, Miss Suomi Pia Pakarinen.

Tässä on Mr. Gay Finland 2011

1.7.2011 9.13

Saija Räsänen

Mr. Gay Finland- kilpailun voitti eilen torstaina järjestetyssä finaalissa 25-vuotias Jussi Laitinen Helsingistä. Yleisön suosikiksi valittiin 24-vuotias tamperelainen Nico Siukola. Kilpailijoiden keskuudestaan valitsemaksi parhaaksi äijäksi nousi 22-vuotias Petteri Sääskilahti Oulusta.

"Olen avoin ja haluan vuoden aikana lisätä ennen kaikkea avoimuutta ja suvaitsevaisuutta. Minulle saa tulla juttelemaan. Haluaisin myös muistuttaa, että seksuaalisuus on vain osa ihmistä eikä missään määrin se vallitsevin osa", Laitinen sanoi.

Voittajan valitsi tuomaristo, johon kuuluivat Miss Suomi 2011 Pia Pakarinen, australialainen Mr. Gay Finland Worldin johtaja Eric Butter, artisti Kaija Koo, Elle Suomen päätoimittaja Mirva Saukkola, ruotsalaisen QX-homolehden toimitusjohtaja Jon Voss ja Paparazzin Jari Leskinen. Päätuomarina toimi koreografi Osku Heiskanen.

"Voittaja on avoin, myönteinen ja älykäs. Hänellä on hyvä itsetunto ja rohkea katsekontakti sekä hymy joka yksinkertaisesti pysäytti", Heiskanen tiivisti tuomariston kommentit.

seksuaalivähemmistöt 
Viite