Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Sammeli Heikkinen

Kurdien mielenosoitus Helsingissä lokakuussa 2010.
Mielenosoitus. Viime aikoina Helsingissä on osoitettu mieltä muun muassa ISIS-järjestön uhkaaman Kobanen kurdikaupungin puolesta. Kuva kahden viikon takaa.Sammeli Heikkinen

Mielenosoitus. Viime aikoina Helsingissä on osoitettu mieltä muun muassa ISIS-järjestön uhkaaman Kobanen kurdikaupungin puolesta. Kuva kahden viikon takaa.

Tuhat lupaa osoittaa mieltään rauhan ja ympäristön puolesta

24.10.2014 9.43

Sammeli Heikkinen

Helsingissä perjantaina iltapäivällä järjestettävään mielenosoitukseen rauhan ja ympäristön puolesta on ilmoittautunut tapahtuman Facebook-sivulla jo tuhat ihmistä.

Tapahtumaa on järjestämässä 15 ympäristö- ja rauhanjärjestöä. Laaja järjestäjäpohja näkyy, sillä mielenosoituksella on viisi pääteemaa. Mielenosoittajat vaativat ongelmallisten kaivoshankkeiden pysäyttämistä, soidensuojeluohjelman toteuttamista, asevarustelusta ja Natosta kieltäytymistä, suomalaisen asekaupan lopettamista konfliktialueilla ja TTIP-vapaakauppaneuvottelujen keskeyttämistä.

Tapahtuma on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Osallistujat kerääntyvät Eduskuntatalolle kello 16 ja jatkavat sieltä kulkueena keskustaan Mannerheimintietä pitkin.

mielenosoitus  aktivismi 
Viite