Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Vesa Hack eroaa vihreistä "suuren, äänekkään vasemmistoblokin" takia

18.10.2010 9.19

Saija Räsänen

Helsinkiläinen Vesa Hack kertoi eilen sunnuntaina eroavansa vihreistä ja liittyvänsä kokoomukseen. Hack tiedotti asiasta blogissaan.

Vihreissä on Hackin mukaan "suuri, äänekäs ja idealistinen vasemmistonuorten joukko, joka ei tykkää siitä, että joku poikkeaa ruodusta".

"Voinen nykyistä avoimemmin pohtia, onko ydinvoima ilmaston kannalta kivihiiltä parempi vaihtoehto ja toivoa, että Suomi vihdoin virallistaisi eurooppalaisten enemmistön tavoin suhteensa Natoon", Hack arvelee uudesta puolueestaan.

Bloginsa kommenteissa Hack kritisoi sitä, että vasemmistolaisuus vihreiden nuorten joukossa rajoittuu hänen kokemuksensa mukaan lähinnä yliopisto-opiskelijoiden ja maahanmuuttajien etujen ajamiseen.

Hack kertoo pysyvänsä jatkossa yhtä sinivihreänä kuin ennenkin.

"En aio ryhtyä lihansyöjäksi enkä lopettaa kummitukimaksujen maksamista ecuadorilaisille Plan-kummilapsilleni", Hack kirjoittaa.

33-vuotias Hack työskentelee markkinoinnin, myynnin ja viestinnän maailmassa web-pohjaisten teknologiaratkaisujen kouluttajana ja konsulttina.

Juttua on päivitetty 19.10. Toisin kuin jutussa alunperin väitettiin Vesa Hack ei ole kaupunginvaltuutettu vaan Helsingin sosiaalilautakunnan jäsen.

vihreät  kokoomus 
Viite