Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Tiina Jutila / Vihreät

Heli Järvinen.
Feministit peliin. Heli Järvinen toivoo, että Oras Tynkkynen ja Anni Sinnemäki asettuisivat ehdolle puheenjohtajavaalissa. Tiina Jutila / Vihreät

Feministit peliin. Heli Järvinen toivoo, että Oras Tynkkynen ja Anni Sinnemäki asettuisivat ehdolle puheenjohtajavaalissa.

Vihreät naiset kannustaa Annia ja Orasta puheenjohtajakisaan

16.1.2009 8.44

Vihreä Lanka

Vihreät Naiset toivoo ehdokkaita vihreiden puheenjohtajakilpaan. Järjestö toivoo, että kansanedustajat Anni Sinnemäki ja Oras Tynkkynen asettuisivat ehdolle puolueen puheenjohtajaksi.

”Vihreät järjestävät ensimmäisenä puolueena Suomessa jäsenäänestyksen puheenjohtajavalinnasta toukokuun puoluekokouksessa”, sanoo puheenjohtaja Heli Järvinen.

”Olisi hienoa, jos tässä historiallisessa jäsenäänestyksessä olisi mahdollisuus valita kahden feministin, helsinkiläisen Anni Sinnemäen ja tamperelaisen Oras Tynkkysen välillä.”

Sinnemäki tai Tynkkynen ei ole kumpikaan kieltänyt eikä vahvistanut asettumistaan ehdolle.

Järjestö lupaa antaa tukensa puheenjohtajan tehtävästä väistyvälle Tarja Cronbergille, jos tämä päättää asettua ehdolle kesäkuun eurovaaleissa.

”Europarlamentissa tarvitaan Tarja Cronbergin kaltaisia vahvoja naisosaajia. Cronbergin rautainen ja laaja kokemus niin kansainvälisestä työstä kuin maakuntahallinnostakin toisi europarlamenttiin ainutlaatuista ja merkittävää lisäarvoa."

vihreät 
Viite