Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Vihreiden Laturi siirtyy Sosten järjestöjohtajaksi

14.12.2012 15.35

Lasse Leipola

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi on nimitetty Suomen sosiaali- ja terveysalan kattojärjestö Sosten järjestöjohtajaksi.

”Laturin kokemus palvelee tavoitettamme järjestöjen ja muiden kumppanien yhteistyöllä rakennettavasta kestävästä hyvinvoinnista, hyvinvointitaloudesta. Myös Laturin alueellinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto tarjoaa hyvän pohjan työlle”, sanoo pääsihteeri Vertti Kiukas järjestön tiedotteessa.

Aluetyön rakentamisen lisäksi Laturi vastaa järjestötoiminnan kehittämisestä, kuten esimerkiksi uusien osallistumisen muotojen rakentamisesta ja järjestöjen vuoropuhelun syventämisestä.

”Haluan olla mukana rakentamassa uuden, Suomen johtavan sosiaali- ja terveysjärjestön tulevaisuutta. Tavoite yhdessä tehdystä hyvinvoinnista on haastava ja hieno. Samalla rakennetaan ihmisille uusia väyliä vaikuttamiseen ja osallistumiseen. Kokemukset esimerkiksi sosiaalisen median vuoropuhelun ja Euroopan laajuisen EU-vaalikampanjoinnin rakentamisesta ovat avuksi”, Laturi sanoo.

Puoluesihteerin poliittiset tehtävät jaetaan puolueen puheenjohtajiston kesken ensi viikon alusta alkaen. Puheenjohtajistossa tehtäviä koordinoi varapuheenjohtaja Timo Juurikkala.

Laturi huolehtii järjestöllisistä ja hallinnollisista tehtävistä sekä puoluetoimiston johtamisesta tammikuun loppuun saakka, jonka jälkeen vastuu näistä tehtävistä siirtyy hallintopäällikkö Risto Kankaanpäälle, joka toimii puoluehallituksen nimeämänä vt. puoluesihteerinä.

Nämä järjestelyt ovat voimassa siihen saakka kunnes puoluekokous valitsee uuden puoluesihteerin toukokuussa.

vihreät 




Viite