Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Vihreät

Anne Bland.Vihreät

Anne Bland.

Vihreiden varapuheenjohtaja jatkaa ehdokkaana: "Pyydän anteeksi tuiskahdustani"

29.9.2014 16.49

Jukka Vahti

Satakuntalainen vihreiden varapuheenjohtaja Anne Bland ei luovu ehdokkuudestaan Varsinais-Suomen vihreiden jäsenäänestyksessä, jossa valitaan vaalipiirin vihreitä eduskuntavaaliehdokkaita.

Epäselvyys Blandin ehdokkuudesta syntyi viikonloppuna, kun hän hermostui vihreiden avoimessa Facebook-ryhmässä käytyyn keskusteluun omasta blogikirjoituksestaan, jonka aiheena oli maaseutupolitiikka.

Kirjoituksensa saamiin kommentteihin tuskastunut Bland totesi, että "ei tarvitse pelätä, en ole lähdössä Varsinais-Suomesta ehdolle. Tämä keskustelu oli viimeinen niitti".

Asiasta uutisoi viikonloppuna Verkkouutiset.

Tänään maanantaina Bland sanoo samaiseen keskusteluketjuun kirjoittamassaan kommentissa, että ei ole luopumassa kansanedustajaehdokkuuden tavoittelemisesta ja että näkee asiat selvemmin "rentouttavan perheviikonlopuna ja useiden rakentavien keskustelujen jälkeen".

"Haluan joka tapauksessa pyytää anteeksi omaa tuiskahdustani ehdokkuudestani luopumisesta Varsinais-Suomen jäsenäänestyksessä, joka loppuu nyt tulevana keskiviikkona. Suivaantumiseni ei ole sen väärtti, että luopuisin tavoittelemasta vihreää kansanedustajapaikkaa", Bland kirjoittaa.

Osa vihreiden Varsinais-Suomen piirin eduskuntavaaliehdokkaista valitaan jäsenäänestyksellä, jossa on 27 ehdokasta. Heistä yhdeksän eniten ääniä saanutta valitaan eduskuntavaaliehdokkaiksi ja neljästä seuraavasta piiri voi päättää vaihtaa osan tai kaikki.

 

vihreät  eduskuntavaalit 
Viite