Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Wärtsilä

Wärtsilän raportti.
Näin sitä pitää. Wärtsilän vastuullisuusraportti vuosimallia 2008.Wärtsilä

Näin sitä pitää. Wärtsilän vastuullisuusraportti vuosimallia 2008.

Wärtsilä vei voiton yhteiskuntavastuun raportoinnissa

8.11.2010 14.42

Saija Räsänen

Konepajayhtiö Wärtsilä Oyj on palkittu tämän vuoden parhaana vastuuraportoijana yhteiskuntavastuun raportointikilpailussa. Yhtiötä kiiteltiin vastuullisuuteen liittyvien riskien ja mahdollisuuksien ja turvallisuusnäkökohtien raportoinnista.

Kilpailussa toiseksi tuli Kesko, ja edellisen vuoden voittaja Outokumpu sijoittui nyt kolmanneksi. Kunniamaininnan saivat Kone, Senaatti-kiinteistöt, Nokia ja Orion. Yhteensä kilpailuun ilmoittautui 15 organisaatiota.

"Kilpailutilanteissa vastuullisesti toimiva yritys on vahvempi osapuoli kuin vastuuttomasti toimiva, oli kyse sitten palvelun tai hyödykkeen tarjoamisesta, työvoiman saannista tai julkisista hankinnoista", sanoi työministeri Anni Sinnemäki palkintojenjakotilaisuudessa Helsingin Säätytalolla.

Yhteiskuntavastuun raportointikilpailu järjestettiin nyt 15. kerran. Vaikka kilpailussa ei arvioida itse yritysten toiminnan vastuullisuutta, avoimeen ja jatkuvaan raportointiin panostavat yritykset sitoutuvat samalla myös kehittämään vastuullisuuttaan.

yritykset  yhteiskuntavastuu 
Viite