Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Mansplaining-bordellit menestyvät

13.10.2015

Vesa Sisättö

Käyttäjän Vesa Sisättö kuva

Vastikään laillistetut mansplaining-bordellit keräävät vuosittain kymmeniä tuhansia naisia kokemaan aitoja, kihelmöiviä setämies-elämyksiä. Bordellien setämiehiltä voi ostaa mansplainausta tuntitaksalla. Myös työporukoiden yhteiset ryhmäsessiot ovat suosittuja.

”Paras setämiehemme pystyy ottamaan jopa 12 naisen ryhmän kerralla ja selittämään vaikka valtion budjettirakenteen, paitsion tai parhaan automerkin valinnan tunnissa”, kertoo Funky Teboil Mansplaining Paradisen omistaja monsieur Dude.

Asiakkaat hakevat mansplaining-bordelleista rentoutusta – ja nostalgiaakin.

”Johtoryhmän tyttöjen kanssa käytämme toisinaan perjantaisin mansplaining-ammattilaisten palveluksia. Ei siinä ole mitään pahaa. On mukava irrottautua arjesta, tuntea itsensä primitiiviseksi naiseksi, kun kuuntelee kuinka vatsaansa raapiva äijä selittää miten pörssikurssit toimivat. Tällaisia miehiä ei vaan enää tahdo löytää nykynaisen elinympäristöistä”, kertoo nimettömänä pysyttelevä bordellin asiakas.

”Mansplaining-session jälkeen tuntee olonsa virkistyneeksi ja on mukava palata johtamaan kansainvälistä suuryritystä. Täytyy toki muistaa, että kaikki mikä setämiehen suusta tulee, on tietynlaista fantasiaa.”

Mainsplaining-bordellien yhteydessä on puhuttu ihmiskaupasta. Yksinäisiä äijiä on huhujen mukaan kaapattu huoltoasemien kahviloista, punttisaleilta ja ravikilpailuista. Funky Teboil Mansplaining Paradisessa työskentelevä, taiteilijanimeä ”Repa” käyttävä setämies torjuu huhut.

”Höpö höpö, annas kun mä kerron miten tämä menee. Mä yksinkertaisesti pidän selittämisestä, mun on pakko selittää joka päivä, monta tuntia. Sitten mä vaan ajattelin, että miksi selitän ilmaiseksi, kun voin saada siitä rahaakin”, ”Repa” selittää.

Viite