Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Heil Hetero!

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

14.10.2013

Vesa Sisättö

Rytmikkäät Heil Hetero -huudot kaikuivat pitkin Helsingin katuja ja esplanadeja kun Suomen Kansallisseksualistinen Heteropuolue järjesti jokasyksyisen soihtumarssinsa halki kaupungin. Kulkueen otti vastaan Eduskuntatalon portailla SKSHP:n puheenjohtaja Tim of Finland (No Homo). Tunteikkaassa puheessaan Tim of Finland (No Homo) kertoi omasta kaapistatulokokemuksestaan.

”Jo pienestä pitäen univormussa marssiminen ja vähemmistöjen vainoaminen kiehtoi minua. Kun löysin hakaristit sunmuut teini-ikäisenä, aloin hiukan käsittää että olin jotenkin erilainen. Ensimmäisen koppalakkini kätkin kehitysmaakaupan kassiin sänkyni alle. Ultra Bra -julisteeni alla oli oikeasti Hermann Göring -juliste, jota ihailin kun olin yksin kotona”, Tim of Finland (No Homo) paljasti.

”Elin kaksoiselämää. Mutta joskus en vain voinut mitään itselleni. Kun menin esimerkiksi mielenosoitukseen, josta oli sovittu, että ei mitään natsimeininkiä, oli sitten kuitenkin pakko vetää aatunaamari päähän ja alkaa tehdä tervehdyksiä. Jälkikäteen tunsin sekä häpeää että riemua, olin ollut oma itseni”, Tim of Finland (No Homo) tilitti.

Tim of Finland (No Homo) muistutti puheessaan, että SKSHP:n otettua vallan, Suomessa on vapaasti voinut olla oma itsensä, kunhan on hetero ja natsi. Sanojaan painottaakseen Tim of Finland (No Homo) puristeli vieressään seissyttä vaimoaan pepusta ja rinnasta.

Soihtukulkueelle järjestettiin myös pieni vastamielenosoitus, jossa toistaiseksi sallitun opposition edustajat koettivat tuoda esiin väitettään, että ihminen voisi olla hetero olematta myös natsi. Vastamielenosoituksen huudot hukkuivat kuitenkin soihtumarssin virittämään Hetero Vesseli -lauluun.

Maanalainen guggenheimilaissolu paljastui

Maanalaisen elämyshampurilaisravintolan rakennustyöt Helsingin keskustassa paljastivat jälleen yhden terroristijärjestö Guggenheimin säätiön solun pesäpaikan. Tämä muutaman neliön kellaritila oli jo ehditty maalata avaran valkoiseksi ja innovatiivisen peilijärjestelmän avulla toteutettu valokuilu oli valmis. Tilasta löydettiin Kelmu-Johanna Pärtsä-Ryllimön käsitetaideteos Nimetön IV ja lisää taidetta oli tiettävästi jo matkalla.

”Ei kulu kuukauttakaan ilman, että löydämme guggenheimilaisten salamuseoita ja näyttelytilakätköjä. He pyrkivät yhä kaupungin keskustoihin, joissa koettavat vallata näkyviä tiloja taidemuseoilleen”, kuvailee terrorismin vastaisen yksikön johtaja Kissmaija S. ”Bad Cop” Suitsjö.

”Guggenheimilaiset uhkaavat länsimaista elämäntapaa, joka perustuu hampurilaisten mussuttamiseen ja tositelevision katseluun. Tämä armoton terroristijärjestö haluaa muuttaa Suomen maaksi, jossa ihmiset pakotetaan keskustelemaan heideggerilaisen reflektion vaikutuksesta non-konformalistisiin keramiikkainstallaatioihin kevyttä valkoviiniä siemaille. Siihen emme voi suostua!” johtaja Suitsjö painottaa.

Kirjoitus on julkaistu Vihreä Lanka lehdessä 4. lokakuuta 2013.





Viite