Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Konnat kuriin säästötoimilla

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

3.10.2012

Vesa Sisättö

Jo parikymmentä vuotta jatkunut poliisivoimien altistaminen säästötoimille alkaa vihdoin tuottaa tulosta, ennustaa Suomen poliisivoimien supistamistöitä johtanut kansainvälinen konsulttiyritys Cosa Nostra Consulting Ltd.

Poliisivoimien viimeinen työntekijä, sotkamolainen konstaapeli, irtisanottiin eilen.

”Markkinatutkimuksemme ovat osoittaneet, että rikollisliigat eivät ole pystyneet lainkaan näin suuriin irtisanomisiin. Näin ollen rikollisuus ei kannata yhtään niin hyvin kuin poliisitoimi”, kertoo kaikkien konsulttien konsultti Giangeronimo Nuclèar-Fusilli Cosa Nostra Consultingista.

”Kilpailu alalla on kovaa. Kun poliisivoimat on nyt saneerattu äärimmäiseen iskukykyyn, on vain ajan kysymys, milloin rikollisilla alkavat rankat yyteet”, Nuclèar-Fusilli myhäilee kultahampaat kimallellen.

Vaikka jotkin muutosvastarintaiset tahot ovat valittaneet kansalaisten turvattomuuden tunteen nousseen, Cosa Nostra Consultingilla on esittää vakuuttavat tilastot siitä, kuinka rikosilmoitukset, pidätykset ja tuomiot ovat vähentyneet radikaalisti poliisivoimien saneeraustoimien alettua.

WTC-salaliiton kieltämisestä rikos

”Minä uskon WTC-salaliittoon, suurempaan tai pienempään ja kaikkeen, mikä vaikuttaa vähänkin epäilyttävältä virallisessa kertomuksessa. Ja siihen, että tornit räjäytettiin ja homma yritettiin peitellä lentokoneilla George W. Bushin aikana ja että juttu sikisi Yhdysvaltain hallituksesta, mutta jo kolmantena päivänä epäilykset nousivat ylös internetissä”, kuuluu Myöhempien Aikojen WTC-Salaliittokirkon uskontunnustus.

Kirkko sai virallisen aseman vuosittaisena pyhäpäivänään 11.9.

”Erityisen tyytyväinen olemme siitä, että kirkkomme pääsee nyt uskonrauhan piiriin. Olemme jo ilmoittaneet, että koemme pilkaksi kaikenlaiset yritykset kieltää 9/11-salaliiton totuudellisuus ja Yhdysvaltain hallituksen osuus siinä”, hihkuu Suomen Myöhempien Aikojen WTC-Salaliittokirkon vt. ylipiispa Reino-Kai Reistapää.

”Tämä antaa meille ihan uuden argumentin nettifoorumeilla!”

Uuden kirkon tunnuksena on kaksi tornia, joiden lomaan on sijoitettu Yhdysvaltain lipulla kuvioitu dynamiittipötkö.

Kirjoitus on julkaistu alun perin 21. syyskuuta ilmestyneessä Vihreässä Langassa.

Viite