Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Muhkuramisut ja viiksipimut

Juha Peurala

Eno-kuvitus.
Top uros. Naisia kiinnostavat miehissä reipas ulkoilmaolemus, talot, joihin kuuluu uima-allas, yliluonnolliset kyvyt ja modernit kommunikaatiotaidot. Juha Peurala

Top uros. Naisia kiinnostavat miehissä reipas ulkoilmaolemus, talot, joihin kuuluu uima-allas, yliluonnolliset kyvyt ja modernit kommunikaatiotaidot.

4.5.2009

Eno

Naisia kiinnostavat miehiset kropanosat.

Nimimerkki ”Pentti” kysyy: Miehien sanotaan olevan joko tissi- tai peppumiehiä. Voiko naisia jaotella vastaaviin kategorioihin?

Eno vastaa: Toki voi! Mutta koska naiset ovat miehiä selkeästi monimutkaisempia kapistuksia, luokkia on huomattavasti enemmän kuin kaksi.

Naiset voidaan miesmakunsa mukaan jakaa henkevyys-, kulttuurikeskustelu- ja ”ärsyttävä mutta vastustamaton”-naisiin sekä ”kiehtova seikkailija, joka kuitenkin palaa luokseni”-, ”räiskyvä luovuus, jota voin palvoa”- ja ”helläotteiset mutta varmat ja voimakkaat kädet”-naisiin ja vieläpä ”sielukkaat silmät, jotka ovat nähneet maailman pahuuden, mutta säilyttäneet silti poikamaisen lämmön”- ja ”luotettava ja kiltti lapsieni isä, jolla silti on taitoa saada minut syttymään makuuhuoneessa ja rohkeutta sanoa mielipide keittiön verhojen väristä”-naisiin.

No, ei vaiskaan. Naiset ovat yhtä lailla miesten ulkoisten ominaisuuksien perään. Siksi iso ryhmä ovat pepputytöt, peppumiesten feminiinivastineet. Miehissä heitä kiinnostaa takavarustuksen laatu.

Hartianaiset on toinen merkittävä ryhmä – heille tärkeää on, että miehen hartiat ovat kuin ladonovet. Sitten ovat lihastytsyt, joita kiehtovat miehiset muskelit.

Lihastytsyjen alaryhmä ovat muhkuramimmit. Heitä kiinnostavat mieskropassa sijaitsevat muhkurat: eräs alalaji pitää siitä, että muhkura sijaisee siinä missä alaraajat yhdistyvät vartaloon, toinen taas tarkastelee lompakon kohdalla olevan muhkuran paksuutta.

Tiettävästi vain fiktiossa on tavattu alalajia, joka tykkää kyttyröistä.

Ja ihan oma lajinsa on viiksipimut. Heille mies saa olla vaikka Matti Vanhanen, kunhan on viikset. Viiksien kasvatusta voi näin keväisin suositella etenkin lemmenkipeille poliitikoille, se on tekstaria huomattavasti turvallisempi iskuväline.

Lisää enon vastauksia löydät täältä.Lisää aiheesta:

  • 1.1.1970


Viite