Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Iiro Törmä

Kohti uusia voittoja? Uuden puoluesihteerin kaksivuotiskaudelle osuvat kevään 2021 kuntavaalit.Iiro Törmä

Kohti uusia voittoja? Uuden puoluesihteerin kaksivuotiskaudelle osuvat kevään 2021 kuntavaalit.

Tunkua vihreiden puoluesihteeriksi – kisaan ilmoittautunut jo viisi ehdokasta

3.5.2019 13.03

Lasse Leipola

Vihreiden puoluesihteerin paikasta käydään seuraavan reilun kuukauden aikana kunnon kisa. Tehtävään on ehdolla jo viisi henkilöä.

Oulun vihreät päättivät eilen torstaina esittää tehtävään Marjo Tapanista.

Tapaninen on Oulun vihreiden puheenjohtaja ja hän on toiminut vihreissä 1990-luvulta lähtien. Hän haluaa vahvistaa vihreiden järjestöjen toimintaa.

”Vaaleilla valitut luottamushenkilöt tekevät töitä kunnan ja maakunnan toimielimissä sekä eduskunnassa. Heidän työnsä ansaitsee aktiivisen ja toimivan järjestökentän”, Tapaninen sanoo Oulun vihreiden Facebook-sivuilla.


Turkulainen paikallislehti
Aamuset kertoi niin ikään eilen, että kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Joonas Niemi on ehdolla tehtävään.

”Olen toiminut vihreissä vasta muutaman vuoden, jonka aikana olen saanut hyvän kuvan organisaation toiminnasta. Vihreissä toimitaan hyvin demokraattisesti ja tasapuolisesti, vaikkakin koen koordinoinnissa ja organisaatiojohtamisessa paljon kehitettävää”, Niemi kirjoitti Facebookissa julkistaessaan ehdokkuutensa viime viikolla.


Puoluesihteerin tehtävään ovat asettuneet ehdolle myös PAM:in yhteiskuntasuhteista vastaava Elena Gorschkow, vihreiden varapuheenjohtaja Veli Liikanen ja kampanjapäällikkö Kirsi Syväri.

Puoluesihteeri valitaan vihreiden puoluekokouksessa Porissa kesäkuun puolivälissä. Nykyinen puoluesihteeri Lasse Miettinen ei voi puolueen rotaatiosääntöjen vuoksi jatkaa enää tehtävässä.

Vihreät  puoluesihteeri 
Viite