Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


15.6.2019

Liikanen aikoo puoluesihteerinä vahvistaa vihreää kenttää ja viedä vihreitä pääministeripuolueeksi.

7.6.2019

”Jotta seuraavatkin vaalit voitetaan, vihreiden toimijoiden ja luottamushenkilöiden asemaa pitää vahvistaa”, sanoo vihreiden varapuheenjohtajan paikalta puoluesihteeriksi pyrkivä Veli Liikanen.

7.6.2019

”Minulla on työn aloittamiseen parhaat edellytykset, koska tunnen puolueorganisaation, sen toimijat ja historian. Tulevalla puoluesihteerillä on mahdollisuus kehittää toimintaa isosti”, puolueen nykyinen kampanjapäällikkö Kirsi Syväri sanoo.

7.6.2019

Vihreiden työntekijät saisivat käyttää tunnin tai kaksi työaikaa liikuntaan viikossa, jos Joonas Niemestä tulisi puoluesihteeri.

6.6.2019

”Arvostan jaettua johtajuutta, jossa ihmiset uskaltavat liikkua myös mukavuusalueensa ulkopuolelle", sanoo puoluesihteeriksi hakeva Marjo Tapaninen.

5.6.2019

”Haluisin nostaa vihreiden toimintaa ammattimaisemmalle tasolle. Se lisäisi aktiivien jaksamista, osaamista ja itsevarmuutta", sanoo puoluesihteeriksi hakeva Elena Gorschkow.

28.5.2019

Luoko puoluesihteeri poliittista linjaa vai johtaako hän organisaatiota? Vihreiden puoluesihteeriehdokkaat väittelivät aiheesta ehdokaspaneelissa.

3.5.2019

Vihreiden puoluesihteerin paikasta käydään seuraavan reilun kuukauden aikana kunnon kisa. Tehtävään pyrkivät myös Marjo Tapaninen Oulusta ja Joonas Niemi Turusta.

25.9.2017

Kaisa Hernberg aloittaa tänään vihreiden puoluesihteerinä. Edellisen kerran vihreillä oli nainen puoluesihteerinä kaksikymmentä vuotta sitten.

27.3.2013

<p>Vihreän Langan tentissä vihreiden puouesihteeriehdokkaat kertovat, kuka kukin on. Puoluesihteeri valitaan puoluekokouksessa toukokuun lopussa Espoossa.</p>

27.3.2013

<p><span class="aloituslihavointi">Lähes kuusi vuotta</span> vihreiden puoluesihteerinä toimineelle Panu Laturille valitaan seuraaja toukokuun lopussa Espoossa järjestettävässä puoluekokouksessa. Ehdokkaana on kolme kovaa vihreää. Myös varapuheenjohtajakisaan ilmoittautui uusi nimi.</p>

12.6.2011

<p><span class="aloituslihavointi">Vihreiden puoluekokous</span> päätti sunnuntaina keskipäivällä, että <span class="nimi">Panu Laturi</span> jatkaa puoluesihteerinä.</p>

11.6.2011

<p><span class="aloituslihavointi">Vihreän Langan</span> lukijoiden suosikki vihreiden puoluesihteeriksi on Juhana Suoniemi. Lehden internetsivuilla olevaan kyselyyn on tosin vastannut vain noin kaksisataa lukijaa.</p>


Viite