Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Lehtikuva Oy/Valtioneuvoston kanslia

Lehtikuva Oy/Valtioneuvoston kanslia
Tarja tentissä. Leif Salmén kovistelee tänään Tarja Cronbergia kuntavaaliteemoista. Lehtikuva Oy/Valtioneuvoston kanslia

Tarja tentissä. Leif Salmén kovistelee tänään Tarja Cronbergia kuntavaaliteemoista.

Tarja Cronberg tänään HS:n piinapenkissä

14.10.2008 9.05

Jukka Vahti

Tänään tiistaina on vihreiden puheenjohtajan Tarja Cronbergin vuoro astua estradille Helsingin Sanomien järjestämissä kuntavaalitenteissä.

Haastattelijana on veteraanitoimittaja Leif Salmén, joka on aiemmissa tenteissä pannut koville muun muassa perusuomalaisten Timo Soinin, kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen ja kokoomuksen Jyrki Kataisen.

Cronberg odottaa tilaisuutta mielenkiinnolla.

"Leif Salmén on todella kova tenttaaja, eivätkä tähänastiset tilaisuudet ole olleet mitään jutustelua. Hän on nostanut tenteissä esille asioita, jotka ovat puolueiden arvojen ytimessä. Uskoisin, että joudun vastaamaan kysymyksiin esimerkiksi ydinvoimasta", Cronberg sanoo.

Hänen mukaansa yksittäisten puheenjohtajien tenteissä haastateltava pystyy esittämään omia näkemyksiään paremmin kuin puheenjohtajien ryhmätenteissä.

"Isot vaalitilaisuudet ovat enemmän sirkusta, jossa suuret puolueet saavat yleensä enemmän tilaa kuin pienet."

Cronberg ja Salmén kohtaavat kello 17 Päivälehden museossa Helsingissä osoitteessa Ludviginkatu 2–4. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
 
Viite