Vihreät hampurilaispihvit
27.4.2007 16.23
Saara Törmä
10 suurta pihviä 
	- 3 pss pakasteherneitä, à 200 g
 
	- 2 sipulia, n. 200 g
 
	- öljyä tai voita paistamiseen
 
	- 3 luomumunaa
 
	- 2 dl kaurahiutaleita
 
	- 1 dl auringonkukansiemeniä
 
	- 2 tl suolaa
 
	- 1 tl basilikaa
 
	- 1 tl anista
 
	- 1/2 tl mustapippuria 
	
 
	- Sulata pakasteherneet ja survo ne sauvasekoittimella. Voit käyttää myös perunasurvinta. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota sipulit pannulla öljyssä tai voissa pehmeiksi. Kumoa sipulit herneiden joukkoon.
 
	- Lisää loput aineet ja kääntele seos tasaiseksi. Kuumenna pannulla öljyä tai voita. Muotoile massasta pihvejä ja paista ne molemmin puolin.
 
	- Kokoa pihveistä hampurilaisia kaikilla mausteilla. 
 
* Voit kypsentää pihvit myös uunissa, 200 asteessa noin 30 minuuttia. Käännä kerran paiston aikana.  Pihvit kestävät hyvin pakastamista. Sulata pihvit pannulla kannen alla tai mikroaaltounissa.