Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Lähdetkö ehdolle eurovaaleihin?

18.1.2008 0.00

Vihreä Lanka

”Olin viimeksi ehdolla, ja meillä oli hyvä kampanja. Ehdokkuus tuntuisi nytkin luontevalta. En ole kuitenkaan tehnyt asiasta lopullista päätöstä.”

Johanna Sumuvuori


”Haluan jatkaa, koska tämä on mielenkiintoista työtä. Tässä pääsee vaikuttamaan tärkeisiin asioihin, kuten ilmastopolitiikkaan ja kemikaalilainsäädäntöön.”

Satu Hassi


”Kaikki on aina mahdollista, mutta asia täytyy miettiä tarkemmin lähempänä vaaleja.”

Rosa Meriläinen


”Olen pohtinut asiaa, mutta ratkaisua puoleen tai toiseen ei vielä ole. Sen täytyy olla selvillä ennen kunnallisvaaleja, koska se täytyy ottaa huomioon kampanjassa.”

Jyrki Kasvi


”En lähde ehdokkaaksi. Perhesyistä tilanne on nyt se, että tämä vaalikausi mennään näin, ja sitten katsotaan, mihin asetutaan.”

Ville Niinistö


”En ole nyt tavattoman innostunut, mutta en ole vielä lyönyt viimeistä niittiä arkkuun. Saatan kuitenkin vielä harkita.”

Outi Alanko-Kahiluoto


”En ole ajatellut asiaa. Meidän pitää pyrkiä ottamaan takaisin toinen paikka. Osallistun joka tapauksessa strategiaan ja vaalityöhön.”

Heidi Hautala


”En ole millisekunnin miljoonasosaakaan käyttänyt asian pohtimiseen, en vastustamiseen, en myönteiseen hengähdykseen. En todella ole korvaani lopsauttanut.”

Erkki Pulliainen


Lisää aiheesta:Viite