Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Erkki Perälä vihreiden viestintään

Vihreät

Viestintäsuunnittelija. Erkki Perälä vahvistaa vihreiden viestintää.Vihreät

Viestintäsuunnittelija. Erkki Perälä vahvistaa vihreiden viestintää.

17.8.2015 16.23

Sammeli Heikkinen

Erkki Perälä on valittu vihreiden viestintäasiantuntijaksi. Perälä on valtiotieteiden kandidaatti, helsinkiläinen vihreä kaupunginvaltuutettu ja kaupunginosa-aktivisti, joka on muun muassa perustanut Kallio-liikkeen.

Aiemmin Perälä on työskennellyt muun muassa Ville Niinistön erityisavustajana, kun tämä oli ympäristöministeri, vihreän ministeriryhmän erityisavustajana, Anni Sinnemäen eduskunta-avustajana sekä suunnittelijana oikeusministeriön demokratiayksikössä.

"On hienoa päästä tekemään työtä niiden asioiden puolesta, joihin sydämessään uskoo. Vaalivoiton jäljiltä eduskuntaryhmässä on paljon tuoreita kansanedustajia uusista vaalipiireistä ja gallupit näyttävät ylöspäin. Vihreillä on hyvät mahdollisuudet vakiinnuttaa kannatuksensa aiempaa korkeammalle tasolle. Tavoite saavutetaan ennen kaikkea uskottavalla politiikalla, jota voidaan tukea viestinnällä", Perälä sanoo Vihreälle Langalle.

Perälä on aktiivinen ja seurattu sosiaalisessa mediassa. Twitterissä häntä seuraa yli 3 500 ihmistä.

Vihreiden viestintätiimin vahvuus kasvaa Perälän värväämisen jälkeen kolmeen ihmiseen

Puolueen tiedotteessa Perälän roolin sanotaan painottuvan "poliittisten sisältöjen ja viestinnän rajapintaan". Perälä aloittaa työssä 21. syyskuuta.


Lisää aiheesta:



Viite