Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Yksinhuoltaja, kerro tarinasi

22.12.2006 5.50

Anni Sinnemäki

Mikä vanhemmuudessa on ihaninta? Mikä arjessa on haastavinta? Minkälaista tukea olet saanut ja minkälaista kaivannut? Onko sinulla aikaa itsellesi? Joustaako työnantajasi? Oletko joutunut turvautumaan toimeentulotukeen vai ovatko tulosi riittävät?

Etsin yksinhuoltajien henkilökohtaisia tarinoita arjen pyörittämisestä ja vanhemmuudesta. Tavoitteena on tuoda näkyville yksinhuoltajuuteen liittyviä haasteita ja ilonaiheita sekä herättää keskustelua tulonsiirroista ja palveluista. Kirjoitukset julkaistaan yksinhuoltajille avattavalla internet-sivustolla helmikuussa.

Sivusto tulee toimimaan kohtaamispaikkana, jossa yksinhuoltajat voivat vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Toivon, että tarinat ja keskustelu välittävät myös päättäjille ajatuksia siitä, miten yhden vanhemman perheiden etuuksia ja palveluita pitäisi ensi vaalikaudella kehittää.

Kirjoitusten enimmäispituus on yksi A4. Kirjoitukset voi toimittaa minulle sähköpostilla tai postilla 15.1.2007 mennessä. Kirjoittaa voi myös ilman, että nimeä julkaistaan, mutta laita kuitenkin yhteystietosi kirjoituksen mukaan.

Kiitos jo etukäteen yhteistyöstä!

Parhain terveisin,

anni.sinnemaki@eduskunta.fi
00102 Eduskunta
Viite