Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


14.6.2018

”On vaikea käsittää, kuinka katsojat ja urheilijat voivat osallistua Venäjän kisahumuun puhtaalla omallatunnolla.”

8.6.2018

Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät pian Venäjällä. Nämä yksitoista kirjaa auttavat sinua sukeltamaan syvemmälle kuningaslajiin.

9.3.2015

Vuoropuhelu Unkarille -oppositiopuolueen meppi on sitä mieltä, että Unkarin vanhaa riippuvuutta venäläisestä kaasusta ja ydinpolttoaineesta pitäisi askel askeleelta vähentää, mutta Fidesz toimii päinvastoin.

26.9.2014

<p>Saksan ulkoministeriö pitää maahantulon kieltämistä "täysin epähyväksyttävänä". Saksan Moskovan suurlähetystö on esittänyt Venäjän ulkoministeriölle vastalauseensa maahantulon kieltämisestä.</p>

17.3.2014

Greenpeacen niin sanottu Arctic 30 -ryhmä valittaa kohtelustaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Ryhmä pidätettiin viime vuonna jäämerellä heidän osoitettua mieltään arktista öljynporausta vastaan.

7.2.2014

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden järjestö Vinon puheenjohtajat vaativat poliitikkoja, erityisesti presidenttiä ja pääministeriä perumaan aikeensa matkustaa Sotšin olympialaisiin.

3.2.2014

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty aikoo kunnioittaa olympiarauhaa, mutta on valmis reagoimaan, jos jotain tapahtuu kisoissa. Suomalaisilta poliitikoilta järjestö toivoo rehellistä puhetta julkisuudessa.

10.12.2013

<p>Presidentti Vladimir Putin on jättänyt parlamentin alahuoneelle eli duumalle lakiehdotuksen yleisestä armahduksesta Venäjän perustuslain 20-vuotisjuhlan kunniaksi.</p>

24.6.2013

Laitonta eläinkauppaa seuraavan Traffic-järjestön Alexei Vaisman muistuttaa, että vaikka uusi laki on merkittävä edistysaskel, riippuu sen vaikutus täysin valvonnasta. Riistavalvojien määrä on laskenut Venäjällä viime vuosina.


Viite