Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


7.6.2015

Vihreiden pienimmät piirit Vaasa, Satakunta ja Lappi menettivät varajäsenensä puoluevaltuuskunnassa. Vaalivaliokunnan puheenjohtaja Ari Heikkinen kritisoi puheenvuorossaan valtuuskunnan uutta kokoonpanoa – ja sai heti vahvan vastalauseen.

7.6.2015

Vihreiden puoluekokous päätti esittää jumalanpilkkapykälän poistamista rikoslaista. Suomen lipun turmelemisen tai epäkunnioittavan käytön pitää kuitenkin edelleen olla rangaistavaa.

6.6.2015

Vihreiden varapuheenjohtajiksi on valittu Touko Aalto Jyväskylästä, Hanna Halmeenpää Kalajoelta ja Maria Ohisalo Helsingistä. Puoluekokous äänesti varapuheenjohtajista tänään lauantaina Oulussa.

5.6.2015

Vihreät valitsee kolme varapuheenjohtajaa seuraaviksi kahdeksi vuodeksi puoluekokouksessa huomenna lauantaina. Puolueen johtoon voi viime kaudesta poiketen nousta kansanedustajia ja helsinkiläinen.

5.6.2015

Europarlamentaarikko Heidi Hautala pelkää, että joudumme sanomaan hyvästit pohjoismaiselle kriminaalipolitiikalle Suomessa. Hautala kyseenalaisti oikeusministeri Jari Lindströmin puheet siitä, että hän voisi harkita kuolemanrangaistusta, jos joku tekisi jotain hänen lapsenlapselleen.

5.6.2015

Puheenjohtajaksi uudelleen valittu Ville Niinistö palasi puheessaan vihreiden puoluekokouksessa 1800-luvun lopulle, jolloin työväenliike ja sosiaaliliberaalit porvarit alkoivat yhdessä rakentaa hyvinvointivaltiota. Yhteistyötä tarvitaan Niinistön mukaan myös tänään.


Viite