Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

20.10.2017

Syksyn näyttävin kasvis taipuu vaikka mihin, esimerkiksi malesialaistyyliseen nuudelikeittoon.

7.9.2017

7.9.2017

12.4.2017

Herkullinen risotto ei eläintä kaipaa. Täyteläisyys ei tule juustosta vaan siitä, että oikeanlaista riisiä kypsennetään rauhallisesti lisäämällä nestettä vähitellen.

1.12.2016

Porkkanasta tehty kylmäsavulohi on syksyn vegaanihitti. Oranssi väri, sopiva koostumus ja savuaromi huijaavat makuaistia tehokkaasti.

2.6.2016

Lihamuki on lahtelainen perinneherkku, mutta lähinnä lihasta koostuva annos sopii harvinaisen huonosti ekologisia arvoja vaalivaan ruokavalioon.

21.4.2016

Risotto on riisin vuoksi pihvin veroinen ilmastosynti. Onneksi meillä on kuitenkin ohra, joka sopii muuhunkin kuin puuroon.

18.3.2016

Sivurooliin jätetty possu kannattaa korvata kasviksilla.

25.1.2012

<p>Paras pyttipannu syntyy syksyn muhkeasta suppilovahverosadosta. Suppispyttis maistuu porkkanaketsupin kanssa.</p>

14.12.2011

<p>Kukaan ei määrää, että jouluna on pakko valmistaa läjäpäin monimutkaisia jouluruokia.</p>

Sivut

Vihreä Lanka 6/2017

Lue

Vihreä Lanka

6/17


Sisällysluettelo
Anna palautetta


Gaudeamus


Twitter

Graafisia maailmanselityksiä -teksti
EU-maiden päästöt suhteessa talouden kokoon (Lasse Leipola / Iiro Törmä)

Kuva: Pekka Sauri