Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Fennovoima (CC-BY-NC-ND)

Työmaa Pyhäjoella
Pora laulaa jo. Pyhäjoen Hanhikivellä valmistellaan jo ydinvoimalan rakennustyömaata, vaikka omistuspohjalta puuttuu vielä ministeriön hyväksyntä.Fennovoima (CC-BY-NC-ND)

Pora laulaa jo. Pyhäjoen Hanhikivellä valmistellaan jo ydinvoimalan rakennustyömaata, vaikka omistuspohjalta puuttuu vielä ministeriön hyväksyntä.

Ministeriö aikoo julkistaa osan Fennovoiman pimittämästä lisäselvityksestä

6.7.2015 17.15

Lasse Leipola

Työ- ja elinkeinoministeriö aikoo julkistaa osan Fennovoiman tänään maanantaina jättämästä lisäselvityksestä koskien yhtiön uuden osakkaan, Migrit Solarna Energijan omistusrakennetta.

Työ- ja elinkeinoministeriön tiedottaja Mikko Myller kertoo Vihreälle Langalle, että ministeriössä on jo alettu käymään läpi yli 200-sivuista selvitystä.

”Tämä prosessi kestää muutaman päivän ja sen jälkeen selvitys julkistetaan niiltä osin kuin se ei kuulu yrityssalaisuuden piiriin”, Myller sanoo.

Migrit Solarna Energija ja Voimaosakeyhtiö SF lähettivät tänään myös yhteisen tiedotteen aiheesta. Niiden mukaan toimitettu selvitys ei ole julkinen, koska se sisältää ”asianosaisten henkilötietoja sekä kaupallisesti luottamuksellisia tietoja”.

”Päätöksen siitä, mikä on julkista ja mikä ei, tekee ministeriö, ei Fennovoima”, vakuuttaa Myller.

Hänen mukaansa työ- ja elinkeinoministeriön kirjaamoon on tullut jo pitkä jono tietopyyntöjä lisäselvityksen julkistamiseksi.

ydinvoima  Fennovoima 
Viite