Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Teerenpeli

Teerenpelin luomuolut.
Lähi ja luomu. Teerenpelin luomuolut haastaa kansainväliset kilpailijansa Alkon hyllyillä.Teerenpeli

Lähi ja luomu. Teerenpelin luomuolut haastaa kansainväliset kilpailijansa Alkon hyllyillä.

Alkosta saa nyt kotimaista luomuolutta

5.5.2010 10.10

Lasse Leipola

Lahtelainen Teerenpeli ravintolapanimo on tuonut markkinoille kotimaisen luomuoluen. Kyseessä on ensimmäinen Alkoissa myytävä suomalainen luomuolut.

”Luomutuotteissa on ollut nähtävissä lisääntyvää kysyntää. Tuomme tänä vuonna ja jatkossakin asiakkaillemme luomujuomia ja muita kestävän kehityksen tuotteita sekä oluisiin että muihin juomatuoteryhmiin”, kertoo Alkon tuoteryhmäpäällikkö Mika Kauppinen Teerenpelin tiedotteessa.

Teerenpelin mukaan kyseessä on myös lähiolut, sillä siihen käytettävä tulee panimon ympäriltä Päijät-Hämeestä. Mallastaminen ja paneminen tehdään Lahdessa.

Ainoastaan mausteena käytetty Hallertauer-humala tuodaan kauempaa, saksalaisilta luomutiloilta.

”Luomuolut on luontainen valinta tuoteperheeseemme, jossa korostuvat lähituotanto ja ympäristöystävälliset valmistusmenetelmät. Olemme valmistaneet suomalaisille oluenystäville hienovaraisen ja täyteläisen luomuoluen”, Teerenpelin toimitusjohtaja Anssi Pyysing sanoo.

Alkon valikoimissa on ennestään englantilaista, saksalaista ja tanskalaista luomuolutta. Suomessa luomuoluita ovat valmistavat myös Vakka-Suomen panimo ja Huvila panimoravintola.

Juttua on muokattu kello 13.31. Toisin kuin jutun ensimmäisessä kappaleessa alunperin väitettiin kyseessä ei ole Alkon ensimmäinen luomuolut vaan Alkon ensimmäinen suomalainen luomuolut.

kuluttaja  ruoka  luomu 




Viite