Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Eva Biaudet jättää jumpan ja elokuvat väliin

13.1.2012 14.00

Jukka Vahti

”Tässä vaiheessa jokainen meistä ehdokkaista olisi odottanut 40 prosentin kannatusta, mutta jos sitä ei ajattele, niin nyt tuntuu siltä, että aika loppuu kesken ja tätä tekisi mieli jatkaa vähän pidempään, että ehtisi vielä tavata lisää ihmisiä ja käydä useammassa paikassa. Mutta muuten tämä on ollut tosi kivaa.

Kun on neljä lasta, ja vaikka he eivät ole ihan pieniä, niin silti aikaa arjen pyörittämiseen ja lasten kanssa asioiden hoitamiseen on vähemmän. Ja kyllä se tuntuu, että ei ehdi olla ihan riittävästi lasten ja perheen kanssa. Kunnon joulun kyllä vietimme.

Jumpat ja ylimääräiset elokuvat ja muut hauskat arkijutut ovat kyllä jääneet. Vastapainoksi saa tavata paljon ihmisiä.

Se koskettaa aina, kun ihmiset, joita en ole edes tavannut koskaan ennen, lähtevät mukaan kampanjoimaan ja tulevat kaukaa minua tapaamaan.

Oman persoonan likoon laittaminen ei ole minulle uutta, olen aina ollut politiikassa aika avoin ihminen. Mutta tietysti tuntuu vähän koomiselta, kun kysytään hiusten värjäämisestä ja sen sellaisista. Mutta muuten politiikassa sillä on merkitystä, miten ajattelee, miten käyttäytyy ja kokee eri asioita, ja ihmisen persoonallisuus on tietysti osa sitä.

Olin ajatellut, että presidentinvaalikampanjan käyminen olisi samaa kuin mitä on tehnyt monta kertaa ennenkin, mutta ei se ole, kyllä tämä on erityisen tärkeä tilanne. Se kuvastuu ilmapiiristä ja siitä, että ihmiset suhtautuvat niin ystävällisesti ihan riippumatta siitä, kannattavatko he vai eivät.”




Viite