Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Hurja väite: luomuruoka laihduttaa

11.1.2011 14.49

Saija Räsänen

Hoikempi vartalo luomuruualla? Amerikkalaisen matemaatikon Rich Stevensin mukaan ajatus ei ole lainkaan epärealistinen. Stevens kertoo uudessa The Easiest Diet in the World... And it works!- kirjassaan henkilökohtaisesta painonpudotuksestaan luomuruokaa syömällä.

64-vuotiasta Stevensiä luullaan toistuvasti vain 45-vuotiaaksi. Stevens uskoo, että kunnossa pysyminen on luomuruuan ansiota.

"Aiemmin luomuruokaa syötiin ympäristösyistä, paremman maun takia ja terveyssyistä. Lisään tähän neljännen ulottovuuden – painon pudotuksen. Se on helppoa ja voit yhä syödä kaikkea, mitä rakastat", Stevens vakuuttaa.

Neljän kuukauden kuluttua pelkän luomuruuan syömisen aloittamisesta Stevensin paino oli putonnut noin 14 kiloa ja hänen vyötärlnsä oli kaventunut noin kymmenellä sentillä. Myös kolesteroliarvot ja verenpaine olivat parantuneet.

Stevens työskentelee matematiikan apulaisprofessorina Cuyamaca Collegessa Kaliforniassa. Aiemmin hän on opettanut matematiikkaa lukiossa, mutta työskennellyt myös painonhallintaneuvojana. Lisäksi Stevens on nuorempana ollut innokas juoksija.

terveys  luomu 
Viite