Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Eemeli Kiviniemi / SLL

SLL:n palkitsemat.
Palkitut. Kuvassa vasemmalta lukien kunniakirjat suunnitellut graafikko Erik Bruun, Jasper Pääkkönen, Pekka Rajala sekä Metsän tarina -elokuvan ohjaaja Ville Suhonen  ja kuvaaja Hannu Siitonen. Takana vasemmalla SLL:n toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen ja puheenjohtaja Risto Sulkava.Eemeli Kiviniemi / SLL

Palkitut. Kuvassa vasemmalta lukien kunniakirjat suunnitellut graafikko Erik Bruun, Jasper Pääkkönen, Pekka Rajala sekä Metsän tarina -elokuvan ohjaaja Ville Suhonen  ja kuvaaja Hannu Siitonen. Takana vasemmalla SLL:n toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen ja puheenjohtaja Risto Sulkava.

Jasper Pääkköselle tunnustus kalojen puolustamisesta

22.10.2013 9.31

Lasse Leipola

Suomen luonnonsuojeluliitto on palkinnut näyttelijä Jasper Pääkkösen Ympäristöavaus-palkinnolla. Kalastajanakin tunnettu Pääkkönen on viime vuosina puhunut runsaasti kalakantojen puolesta.

Esimerkiksi syyskuussa hän moitti Vihreän Langan haastattelussa muun muassa VR:n suosimaa vesivoimaa:

”Yleisesti puhutaan, että pienvesivoimalat olisivat lähellä tuotettua vihreää sähköä. Se on täyttä potaskaa. Niin kauan kuin voimaloissa ei ole kalateitä, jok’ikinen niistä on hirveä ympäristörikos.”

Samassa eilen maanantaina järjestetyssä SLL:n tilaisuudessa palkittiin Metsän tarina -elokuva vuoden 2013 Ympäristöpalkinnolla sekä Ilkka-lehden toimittaja Pekka Rajala Kultainen sulka -lehdistöpalkinnolla.

luonnonsuojelu  kalastus 
Viite