Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Ruutukaappaus sivulta halla-aho.com

Ruutukaappaus sivulta halla-aho.com

Jussi Halla-ahon raiskaustekstistä saattaa tulla rikosilmoitus

12.11.2008 12.09

Noora Jussila

Vihreät Naiset harkitsee rikosilmoituksen tekemistä perussuomalaisten kaupunginvaltuutetusta Jussi Halla-ahosta. Järjestön mukaan Halla-aho on lietsonut blogitekstillään väkivaltaan.

"Perussuomalaisten on sanouduttava irti helsinkiläisvaltuutettunsa julkaisemista raiskauksiin ja ulkomaalaisvihaan lietsovista mielipiteistä", sanoo Vihreiden naisten puheenjohtaja Heli Järvinen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei halua kommentoida asiaa.

"En ole Jussi Halla-ahon spokesmani. Se, mitä Vihreät naiset tekee, on heidän asiansa. Heillä on oikeus tehdä sellaiset johtopäätökset kuin tekevät. Minä en ole mikään hoviselittelijä."

Vihreät naiset muistuttaa, että raiskaus on aina rikos ja rikokseen yllyttäminen on tuomittavaa. 

"Uskomme myös perussuomalaisten olevan valmiita tekemään valtuustoissa työtä tasa-arvon puolesta ja perheväkivallan vähentämiseksi."

Äänivyöryllä Helsingin kaupunginvaltuustoon noussut Halla-aho kirjoitti 20.12.2006 Scripta-blogissaan:

”Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan."

perussuomalaiset 
Viite