Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Mikael Ahlfors

Anni Sinnemäki
Kesäfiiliksissä. Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäen mielestä kannattaa matkustaa Nurmekseen tai Poriin.Mikael Ahlfors

Kesäfiiliksissä. Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäen mielestä kannattaa matkustaa Nurmekseen tai Poriin.

Näitä Anni Sinnemäki suosittelee kesäpuuhiksi

6.7.2010 13.31

Saija Räsänen

Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki listaa sivuillaan lomapuuhasuosikkejaan. Mukaan mahtuu sekä klassikkoja että uutuuksia.

Kesälukemiseksi Sinnemäki suosittelee Doris Lessingin Kultaista muistikirjaa.

"Doris Lessingin 1960-luvulla julkaistussa on romaanissa on hämmentävän ajankohtaisella tavalla kuvattu vapaan naisen dilemmat: päättyvien suhteiden suru, kommunistisen puolueen lähtökohtaiset ja peruuttamattomat ongelmat, äitiyden mieltä koossapitävä voima", Sinnemäki kirjoittaa.

Sadepäivänä voi linnoittautua television ääreen ja katsoa Sinnemäen suositteleman Bernardo Bertoluccin ohjaaman Viimeinen tango Pariisissa.

"Elokuva ei tietenkään voi enää toimia skandaalin lähteenä, se on ehkä aika lapsellinenkin. Mutta silti, kuvat ovat ihmeen kauniit. Ja Brandoon kannattaa aina palata", Sinnemäki kirjoittaa.

Sinnemäen innoittamana voi myös poiketa Poriin Eeva- Leema Eklundin ja muun Diamond- näyttelytyöryhmän kesänäyttelyyn.

Luonnonhelmassa viihtyvän kannattaa suunnata Nurmeksen Tervavaaraan, joka on Luonnonperintösäätiön suojelukohde. Nurmeksessa voi tavata esimerkiksi pohjantikan ja majavan.

Liikunnaksi Sinnemäki suosittelee bodyflowta ja ruuaksi pinaatti-kesäkurpitsa-risottoa.

loma 




Viite