Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

"Talvivaaran kaivosteknologiasta ympäristökin tykkää"

13.11.2012 13.59

Sammeli Heikkinen

Hyviä uutisia Suomesta: Talvivaaran kaivosteknologiasta ympäristökin tykkää. Tällaista kuvaa elinkeinoelämän tiedostuskoneisto on vienyt ulkomaille ympäristöongelmien kanssa koko toiminta-aikansa painineesta Talvivaaran kaivoksesta.

Finnfactsin tekemä Talvivaaraa ylistävä juttu on julkaistu noin vuosi sitten, kun kaivoksen aiheuttamat ympäristöongelmat olivat jo olleet jonkin aikaa valtakunnan uutisissa. Juttu on edelleen Finnfactsin Good News from Finland -sivulla sekä suomeksi että englanniksi.

"Energiaa säästävä, helppo ja edullinen teknologia on myös ekotehokas vaihtoehto", jutussa hehkutetaan.

Jutussa on haastateltu Talvivaaran kestävän kehityksen johtajaa Eeva Ruokosta. Ympäristöongelmista ei hiiskuta, kuten ei myöskään siitä, ettei Talvivaara ole saavuttanut tuotantotavoitteitaan ja toimii tappiollisesti.

Finnfacts on osa Taloudellista tiedotustoimistoa, jonka omistavat Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Työnantajain Keskusliiton TT-säätiö. Finnfactsin toimintaa tukevat näiden lisäksi myös mm. Teknologiateollisuus, Kemianteollisuus sekä työ- ja elinkeinministeriö.

"Finnfacts tekee tunnetuksi suomalaista osaamista maailmalla. Vaikutamme ja viestimme kansainvälisen median kautta sekä verkossa", Finnfactsin nettisivulla kehaistaan.

talvivaara  finnfacts  ek 
Viite