Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Tiina Jutila / Vihreät

Anni Sinnemäki.
Anni ehdolle! Mari Puoskari ja Johanna Sumuvuori toivovat, että Anni Sinnemäki ilmoittautuisi puheenjohtajakisaan. Tiina Jutila / Vihreät

Anni ehdolle! Mari Puoskari ja Johanna Sumuvuori toivovat, että Anni Sinnemäki ilmoittautuisi puheenjohtajakisaan.

Vihreiden puheenjohtajakilpa käynnistyi

29.10.2008 15.50

Lasse Leipola

Vihreiden puheenjohtajakilpa on jo täydessä käynnissä. Kansanedustaja Johanna Sumuvuori ja kaupunginvaltuutettu Mari Puoskari toivovat, että mahdollisimman moni ilmoittautuisi mukaan puheenjohtajakisaan.

”Itse en aio asettua ehdolle, mutta toivon, että Anni Sinnemäki harkitsisi ehdokkuutta. Jos hän asettuu ehdolle, harkitsen vakavasti hänen tukemistaan”, Sumuvuori sanoo.

”Nyt kun puoluekokous on tulossa, täytyy olla vaihtoehtoja, sillä se tekee hyvää puolueelle. Toivon siksi, että mahdollisimman moni asettuu ehdolle ja puheenjohtaja saa haastajia”, Sumuvuori jatkaa.

Myös Puoskari toivoo, että Sinnemäki asettuisi ehdolle. Toisena nimenä hän mainitsee Ville Niinistön.

”Mielestäni puheenjohtajan on oltava kansanedustaja tai ministeri, joten en aio itse asettua ehdolle”, Puoskari sanoo.

Helsingin Sanomat kirjoitti verkkosivuillaan eilen, että puolueen puheenjohtaja Tarja Cronberg on saanut kritiikkiä vaalikampanjan hoitamisesta.

”Täytyy muistaa, että kolme suurinta puoluetta saa aina eniten näkyvyyttä. Puolueen puheenjohtajalla pitää olla kykyä tuoda itseään esille”, sanoo Sumuvuori.

vihreät 
Viite