Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Ekologista avioelämää

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain vihreää. Joka keskiviikko päivittyvä blogi, joka päättyy vihreisiin häihin syyskuussa 2008.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain vihreää. Joka keskiviikko päivittyvä blogi, joka päättyy vihreisiin häihin syyskuussa 2008.

8.10.2008

Jotain vihreää

Ekomorsiamesta on tullut ekovaimo. Ympäristöystävällisten häiden järjestelystä on aika siirtyä viettämään ekologista elämää ja pian päättää tämä blogi. Kokoan vielä ensi kerralla yhteen sen, mitä olen ekohäiden järjestämisestä oppinut.

Häät olivat oikein onnistuneet. Viime hetken hätäilyssä alkoivat ympäristöasiat unohtua, mutta onneksi suurimmat valinnat oli tehty jo aiemmin.

Tosin vielä päivää kahta ennen häitä kaivelin Lähetystorin jämälaatikoista vaaleansiniset mummopöksyt sulhaselle heitettäväksi.

Hoidimme perinteiset häänumerot tavallamme, joten kakkua leikatessa ei poljettu jalkaa ja mummopöksytkin löytyivät sulhasen housuista.

Sulhanen sai huomenlahjaksi tatuoinnin. Tai siis tarkemmin lahjakortin ja lupauksen, että piirrän hänelle pitkään toivomansa kuvan. Lähes aineeton lahja – ja varmasti pysyvä muisto, kuten hyvän huomenlahjan kuuluukin.

Ympäristöasiat eivät tainneet olla päällimmäisenä mielessä myöskään tavaroita juhlapaikalta yöllä korjanneella porukalla. Kuvaajan valovarjo löytyi seuraavana päivänä juhlapaikan roskiksesta ja kameran jalka toisen kunnan alueelta.

Jotenkin osuvaa, että ekomorsian päätyi kaivelemaan juhlien jälkeisenä päivänä roskiksia. Onneksi ilma oli kaunis kuin morsian.

Lisää hääblogitekstejä löydät täältä.

Viite