Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Älä osta miestä mäestä

Juha Peurala

Opiskelijaelämää.
Älä ruoki lamaa – ruoki opiskelijapoikaa! Opiskelijapojan ostaminen ei ole eettisesti arveluttavaa, sillä pimeät rahat palautuvat Alkon kautta valtion kassaan. Juha Peurala

Älä ruoki lamaa – ruoki opiskelijapoikaa! Opiskelijapojan ostaminen ei ole eettisesti arveluttavaa, sillä pimeät rahat palautuvat Alkon kautta valtion kassaan.

23.2.2009

Eno

Suosi ilmaista seksiseuraa.

Nimimerkki ”Katariina” kysyy: Onko Suomessa mieshuoria? Sellaisia oikeita, raavaita miehiä, joilta nainen saisi seksiä maksusta? Missä? Paljonko se maksaa? 45-vuotias murrosikäisten yh-äiti ei paljon jaksaisi kapakoissa seuraa kytätä. Eikä tämänikäisen kanssa kukaan mihinkään pidempään suhteeseen lähde.

Eno vastaa: Se on sitten kevät taas, kun tietämättömät alkavat kysellä rivoja. Liekö ilmastonmuutosta, kun jo helmikuussa pitää aloittaa.

Vihreä Lanka ei ole mikään bordelli tai parittajien kausijulkaisu, joten en ala tässä listaamaan rattopoikien osoitteita. Sen voin sanoa, että seksuaalipalveluita on tarjolla naisillekin. Alan lehdistä ja netistä saa tarkempaa tietoa.

Monet naiset tosin hakevat maksullisen seksinsä etelän rantalomakohteiden gigoloilta – näiltä komeilta etelämaalaisilta miehiltä, jotka tarjoavat hurmaavaa seuraa niin tanssilattialla kuin hotellisängyssä koko loman ajaksi ja sitten viimeisenä päivänä kertovat, kuinka rakas pikkusisko tarvitsisi kipeästi vielä muutaman sata euroa munuaisleikkaukseen.

Mutta sanonpa sinulle, että älä osta seksiä äläkä etenkään ulkomailla. Ei se tee hyvää sen enempää sinulle kuin seksin myyjällekään.

Vanhan totuuden mukaan seksiä voi harrastaa vain sellaisen ihmisen kanssa, jonka tapaa. Jos jo tuntemistasi ihmisistä ei löydy seksikumppania, laajenna tuttavapiiriäsi. Internetin ihmemaa on tässä oiva apuväline. Sen kautta voit hakea myös suoraa seksiseuraa ilmaiseksi. Ja jos epäilet ulkoisten avujesi riittävyyttä, tarjolla on myös virtuaalista seksiä.

Sepä vasta onkin seksuaalisen vapauden valtakunta, kuka tahansa voi esittää ketä tahansa!

Vielä vahvistamattomien – mutta jo eteenpäin pistämieni – huhujen mukaan naapurini Oskari Makkonen olisi tietämättään päätynyt harrastamaan tsätissä kiihkeää lesboseksiä Liha-Erkin, pitäjän eläköityneen makkarakauppiaan kanssa.

Lisää enon vastauksia löydät täältä.Lisää aiheesta:

  • 1.1.1970


Viite