Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Beibi ilman muotia

Natalia Baer

Vuosi ilman muotia -logo.
Vuosi ilman muotia. Johanna Sumuvuori yrittää elää vuoden ilman pikamuotia. Hän kirjoittaa ponnisteluistaan joka tiistai. Natalia Baer

Vuosi ilman muotia. Johanna Sumuvuori yrittää elää vuoden ilman pikamuotia. Hän kirjoittaa ponnisteluistaan joka tiistai.

6.5.2009

Johanna Sumuvuori

Vuosi ilman muotia päättyi - ainakin tämän blogin osalta.

Vuoden aikana ehtii tapahtumaan järjettömän paljon. Muoti ja vuodenajat ovat vaihdelleet, oma pukeutumiseni kuitenkaan ei.

Tätä kirjoittaessani olen viimeisellä raskauskuukaudellani. Kuvittelin joskus, että raskaana vaeltaisin jo varhaisessa vaiheessa pienen norsun kokoisena epämiellyttävissä kaavuissa, mutta ei se niin mennyt.

Olen edelleen melko lailla samoissa vaatteissa. Vatsaan muodostunut vauvapallo mahtuu ihan hyvin moneen vanhaan puuvillamekkoon. Uutena on ollut pakko hankkia lähinnä äitiyssukkahousuja.

Raskaana olemiseen liittyy onnekseni uskomaton YYA-ilmiö: pienten lasten äidit tarjoavat auliisti lainaksi niin omia äitiysvaatteitaan kuin pieneksi jääneitä vauvanvaatteitakin. Vauva jos kuka pärjää ihan hyvin ilman muotia.

Kiitos vaan kaikille kavereille, joiden ansiosta tulevan kansalaisen kierrätetty vaatevarasto on jo melkoinen. No, on siellä muutama uusi bändipaitakin, myönnettäköön.

Kiitos kaikille, jotka seurasivat blogia ja pahoittelut siitä, että työtahtini eduskunnassa ja muissa luottamustoimissani ei aina antanut mahdollisuutta kovin säännölliseen bloggaamiseen. Projekti oli kuitenkin koko ajan mukana kulutuspäätöksissäni. Rahaa on säästynyt ja laatutietoisuuteni parantunut.

Kunhan pukeutuminen mahtuu taas jossain välissä ajatuksiin eurovaalien ja äitiyshässäkän jälkeen, suuntaan Jani Toivolan Greendressiin ja Yalo-nettikauppaan vaateostoksille. Vuodet ilman turhia, epäekologisia rättejä toivottavasti jatkuvat tästä eteenpäinkin.

Blogi päättyy. Aiempia Sumuvuoren muotiblogitekstejä löydät täältä.

Viite