Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Pukupooli

Natalia Baer

Vuosi ilman muotia. Johanna Sumuvuori yrittää elää vuoden ilman pikamuotia. Natalia Baer

Vuosi ilman muotia. Johanna Sumuvuori yrittää elää vuoden ilman pikamuotia.

3.12.2008

Johanna Sumuvuori

Vihreä Lanka ehtikin jo uutisoida, että moni vihreiden naiskansanedustaja tepastelee linnaan kierrätetyssä, uudistetussa tai lainatussa puvussa. Kuulin viime viikolla, että jo uutisoitujen tapausten lisäksi myös Heidi Hautala saapuu kemuihin vanhassa puvussaan.

Ilmeisesti eduskunnassa joko luetaan ahkerasti Langan verkkosivuja tai sitten juoruillaan paljon. Vähän aikaa sitten eräs Rkp:n avustaja kertoi kuulleensa huhua vihreiden naiskansanedustajien "pukupoolista", jossa kierrätämme keskenämme vanhoja pukuja.

Tosiasiassa yhtäaikainen halumme pukeutua vanhaan tai lainattuun on tänä vuonna pelkkää sattumaa.

Pukupooli kuulostaa kuitenkin hienolta. Konstikkaammin määriteltynä pooli on Wikipedian mukaan "yhteiskäyttöisten resurssien varanto tai jaetun vastuun yhteistoimintaryhmä henkilöitä tai yrityksiä".

Kapulakieltä rakastavat poliitikot voivatkin tästä lähtien toteuttaa kierrätysharrastustaan "jaetun ekologisen vastuun yhteistoimintaryhmänä".

Oma uusvanha mekkoni on valmis parin päivän sisällä. Muutamalla pienellä muutoksella puku näyttää ihan erilaiselta kuin viime vuonna. Tiia Vanhatapio on megataitava.

En ole ainoa, jonka puvusta hän on tänä vuonna vastuussa. Myös oppositiojohtaja Urpilainen pukeutuu Vanhatapion pukuun.

Lisää Sumuvuoren muotiblogitekstejä löydät täältä.

Viite