Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


20.5.2019

”Uskon, että ne, jotka voimakkaimmin puolustavat ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja ympäristöä voittavat nämä vaalit”, Niinistö sanoo.

15.5.2019

Laitaoikeiston ennakoidaan etenevän eurovaaleissa. Ilmiön vastavoima on perinteisten valtapuolueiden syventyvä yhteistyö.

3.5.2019

Niinistöt ovat suomalainen versio Kennedyistä, joiden elämään liittyy paljon menestystä mutta myös paljon henkilökohtaista draamaa. Ja kauniita naisia

1.5.2019

Politiikkojen pitää olla rohkeammin erimielisiä, peräänkuuluttaa Ville Niinistö tänään ilmestyvässä kirjassaan Löytöretkeilijä.

30.4.2019

Vihreiden eurovaali- ja komissaariehdokkaan Ville Ninistön mielestä puhdas liikenne on Suomelle hyvä bisnes.

22.1.2019

”Ministerin paikkoja voivat tavoitella ne, jotka ovat ehdolla eduskuntavaaleissa”, sanoo Ville Niinistö. Hän haluaa tukea kokemuksellaan nyt vihreiden europarlamenttiryhmää.

27.12.2018

Demokratian kriisi länsimaissa on aito ja syvä. Ihmisten usko siihen, että poliittiset puolueet tuovat muutosta on koetuksella. Näin vihreiden Ville Niinistö kuvailee poliittista ilmapiiriä.

8.12.2017

”Vihreät halusivat sovittelevan Aallon jatkavan Niinistön ärhäkällä linjalla. Molempia ei ehkä ole mahdollista saada.”

17.6.2017

Väistyvä puheenjohtaja muistutti jäähyväispuheessaan vihreiden olevan jo koko maan puolue. "Vihreiden pidä suostua asettamaan kaupunkeja ja maaseutua vastakkain."

7.4.2016

Vihreiden Ville Niinistö ja Ozan Yanar onnistuivat someaktiivisuudellaan vaikuttamaan median aiheisiin viime kevään vaaleissa. Se oli harvinaista. Muuten some vaikutti vain vähän eduskuntavaalien menestykseen.

5.8.2015

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö haukkuu hallituksen lyttyyn Fennovoima-keplottelusta.

6.6.2014

<p>Vihreiden puoluekokous alkoi perjantaina keskipäivällä kesäisessä Jämsässä. Avauspuheensa alussa puheenjohtaja&nbsp;Ville Niinistö&nbsp;muistutti, ettei puolue tule hyväksymään uusia ydinvoimaloita. Kokousväki antoi asialle raikuvat aplodit.</p>

24.5.2012

Ehdokkaita uusiksi kansallispuistoiksi on toistaiseksi kovin vähän. Viralliset aloitteet kansallispuiston perustamiseksi on tehty vain Suomussalmen Hossasta ja Enonniemen–Etelä-Konneveden kansallispuistosta Rautalammin ja Konneveden rajamailla.

9.5.2012

<p>Ympäristöministeri Ville Niinistö kirjoittaa blogissaan, ettei virkavapautta voi enää myöntää viranomaisen valvoman yrityksen palvelukseen siirtymiseksi. </p>

27.4.2012

<p>Ministeriön virkamiehet valmistelevat eri hankevaihtoehdot, Niinistö perehtyy niihin ja valitsee sitten loppukeväästä tai alkusyksystä yhden tai useamman hankkeen, joita lähdetään edistämään.</p>


Viite