Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Hiukset ja meikki

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain vihreää. Joka keskiviikko päivittyvä blogi, joka päättyy vihreisiin häihin syyskuussa 2008.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain vihreää. Joka keskiviikko päivittyvä blogi, joka päättyy vihreisiin häihin syyskuussa 2008.

27.8.2008

Jotain vihreää

Ensi alkuun pahoittelut, että viime viikon blogi jäi välistä. Syy liittyy suoraan häihin: melkein kaikki ylimääräinen aika menee järjestelyihin.

Vaikka kuinka yrittäisi olla hössöttämättä, jossain vaiheessa kaiken maailman musiikeista, kakuista ja ohjelmajärjestyksistä on päätettävä.

Kävimme muun muassa tapaamassa pitopalvelua. Oli helpottavaa puhua aikatauluista ja muusta ihmisen kanssa, joka on nähnyt lukuisia häitä.

Eteen tuli myös asioita, joita en ollut ajatellut: pitopalvelu tekee yleensä koko menun vähälaktoosisena, mutta esimerkiksi luomukermasta ei ole hyla-vaihtoehtoa. Luomumaito kuulemma kuitenkin sopii useimmille.

Kävin myös koekampauksessa ja -meikissä. Tämä oli ihan hauskaa, sillä en ole aiemmin ollut sen paremmin meikattavana kuin kampauksessakaan.

Paikka oli luonnonmukaisia väriaineita käyttävä luontokampaamo. Tämä oli tosin lähinnä kivaa plussaa, enhän ollut esimerkiksi värjäämässä hiuksiani. Eniten valintaan vaikuttivat sijainti, kauniit tilat sekä kampaaja, joka tuntui heti ymmärtävän minua ja pukuni henkeä.

Minun tarvitsi vain hieman kuvailla yksinkertaista 1960-luvun mekkoani, ja hän totesi heti että ”kyllä kyllä, siis moderni nuttura”.

Kyselin samalla, näkyykö ekobuumi luontokampaamon asiakasmäärissä. Kuulemma koko ajan tulee uusia asiakkaita, eniten sellaisia jotka ovat allergisoituneet tavallisille väriaineille.

Hauskaa luontokampaamossa oli, ettei siellä haissut kampaamolle: hapettimille ja muille kemikaaleille.

Olin aika vakuuttunut, että jos jossakin kerran piti istua pari tuntia hääpäivän aamusta, ikävämpiäkin paikkoja löytyy.

Lisää hääblogitekstejä löydät täältä.

Viite